VIGTIG INFORMATION OM COVID-19

Covid-19-perioden er en usikker tid for live-eventindustrien. I de senere år har arenaerne været lukket for tilskuere. I takt med en mere positiv udvikling, og at vaccinationer har taget fart, har flere og flere ligaer åbnet op for tilskuere igen.

De billetter, vi tilbyder online, er baseret på 100% arenakapacitet og opdaterede priser, som vi kan tilbyde, alt i samarbejde med de officielle partnere, vi arbejder med. Arenaens kapacitet kan dog ændre sig. Der kan være en chance for, at den begivenhed, du vil deltage i, ændrer sig med hensyn til antallet af tilskuere, og vi får til gengæld ikke tildelt de billetter, vi har købt.

Følgende scenario og løsning skal overvejes:

Kampen/begivenheden du har booket aflyses og spilles ikke på et senere tidspunkt​, antallet af tilskuere reduceres (og klubben annullerer billetterne), eller kampen spilles uden publikum.

Hvis en af ​​disse omstændigheder opstår, har du mulighed for at beholde ordrebeløbet som en kredit, der kan bruges til et andet arrangement eller en refusion for det fulde beløb for de dele, du har reserveret hos OLKA. Refusionen afregnes senest to uger efter den oprindelige begivenhedsdato. Bemærk venligst, at OLKA ikke kan annullere / refundere reserverede billetter, som vi har leveret, andet end af de netop nævnte årsager. Det vil sige, at OLKA ikke har noget ansvar ved evt karantæne, indrejseforbud eller lignende.

Såfremt en kamp/event bliver udskudt (postponed) på grund af covid-19 og flyttet til en senere dato, gælder købte billetter til den nye dato.

Vigtig! Vi kan kun refundere dele bestilt med OLKA. Hvis du har bestilt en rejse, indkvartering eller en anden del af en pakke på egen hånd, tilbyder vi ikke nogen form for refusion eller kompensation.

Bemærk, at det er kundens ansvar at gøre sig bekendt med landets og arenaernes respektive regler og eventuelle begrænsninger.


Her foreslår vi andre nyttige sider at besøge:

CORONASMITTE.DK
For information om rejseregler og coronapas. Klik her.