Integritetspolitik

Så her håndterer vi dine personoplysninger

Integritetspolitik


Vi vil være så transparente som muligt. Derfor åbner vi op vor kageboks for jer og fortæller hvorfor vi samler ind cookies. Men tro ikke at vi kommer byde nogen udenfor kontoret på kager - det skulle aldrig falde oss ind. Alt du gør på vores netside og den personlige information som du forlader til os i forbindelse med forespørgsel, bookinger og andre spørgsmål bliver længst op i vores spisekammer. Indtil da det bliver dags for den årlige spisekammerrensingen. Så her fungerer det.

Information om cookies

På den her siden samler vi ind såkaldte cookies. De er små tekstfiler som placeres på din computer, surfplatte eller telefon for at hjælpe vor netside at give dig en bedre brugeroplevelse. Cookies anvendes generellt for at beholde brugerinformation, lagre information om ting som kundekurver og give anonymiseret sporingsinformation til tredjepartsapplikationer som Google Analytics. Cookies vil i regel gøre din surfeoplevelse bedre. Du kan, hvis du vil, inaktivere cookies på den her hjemmesiden og andre netsider - det mest effektive mådet at gøre dette er gennem at inaktivere cookies i din netlæsere. I din netlæseres hjælpafsnit kan du læse om hvordan du gør for netop din netlæsere. Finder du ikke dit hjælpafsnit? På den her siden finder du vejledning for alle moderne netlæsere.

Hvem er ansvarlig for de personoplysninger som jeg forlader til OLKA Express?

Personoplysningssansvarlig er OLKA Sportresor AB. Vi står for gennemsigtighed og åbenhed i henhold til gældende lov og du kontakter os enklest via telefon på 70 31 00 94 eller via e-post på info@olkaexpress.se. Nedenfor kan du læse lidt mere om hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

 

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er all typ af information som kan afledes til dig. I andre brancher skulle det kunne være information som sladrer om din genetiske, økonomiske eller sociale identitet. For os gælder det særskilt information som navn og kontaktoplysninger. Ved booking af rejse med fly eller ferje behandler vi også oplysninger som personnummer på samtlige rejsende.

 

Hvordan samler OLKA Express ind mine personoplysninger?

Dine personoplysninger samles aldrig ind uden dit udtrykkelige godkendelse og samtykke. Ved tilfældet for indhenting af personoplysninger informeres du om hvordan dine oplysninger vil behandles og du behøver også godkende at dine oplysninger anvendes for det angivne endemålet. Sådane endemål kan eksempelvis være ved forespørgsel af tilbud og rejsmål som indkommer til os på telefon, e-post eller bookingsformular eller ved prenumeration af nyhedsbrev. Vi samler da kun ind de oplysninger som vi behøver for at gå videre med det angivne endemålet.

 

Hvordan behandler OLKA Express indsamlede personoplysninger?

Vi behandler altid alle indsamlede personoplysninger i henhold til gældende lovgivning. Vi behandler kun de oplysninger som du udtrykkelig har forladt dit samtykke til og kun for det angivne specifike endemålet. Dine oplysninger vil behandles af berørede ansate på OLKA Sportresor AB på et måde som sikrer din integritet og fortrolighed. Oplysningerne forlades aldrig ud til tredje part om så ikke er nødvendig, eksempelvis ved udstillning af flybilletter eller ved romsinddeling. Da forlades kun væsentlige oplysninger ud.

 

Hvordan lagrer OLKA Express mine registrerede personoplysninger?

Vi lagrer ikke dine personoplysninger i nogen anden form eller under en længre periode end hvad som anses rimelig for det eller de endemål som vi har taget imod dine oplysninger for. Tidsperioden kan variere og bestemmes i regel af endemålet.

 

Hvilke rettigheder har jeg til mine oplysninger?

Du har retten at, når som helst, tilbagekalde dit samtykke til at vi behandler de oplysninger som du har forladt til os. Dette indebærer at du også kan anmode korrektion eller radering af dine personoplysninger. En sådan anmoding gøres skriftlig til os på OLKA Express. Dine oplysninger vil da være korrigerede eller raderede inden en måneds tid. Du har også mulighed at skriftlig forlade en anmoding om at få tilgang til den registrerede information som vi har om dig. Dette er gratis og så længe din anmoding ikke kan antages være ugrundet eller urimelig får du tilgang til vores registrerede oplysninger om dig inden en måned.

 

Vil du vide mere om Databeskyttelseforordningen (GDPR)?

På Datatilsynets netsted kan du læse alt om EU:s databeskyttelseform og om hvad den indebærer.