Billetter til Grand Slam i Tennis, Wimbledon

Smaragdgrønt græs, champagne, jordbær og fløde, Henman Hill og tennis i absolut verdensklasse. Deltag i en af ​​årets største sportsbegivenheder med titusindvis af besøgende og millioner af tv-seere hvert år! Wimbledon er en af ​​de mest traditionelle tennisturneringer og udgør sammen med US Open, Roland Garros og Australian Open tennis Grand Slam-turneringer. OLKA Express tilbyder billetter til alle runder af turneringen – fra første til slutspillet med kvartfinaler, kvartfinaler, semifinaler og ikke mindst – finaler. Er du interesseret i at se de bedste spillere, tilbyder vi billetter på både nr. 1 Court og Center Court.

Græsturneringen Wimbledon anses af mange for at være verdens mest noble turnering og afgøres hvert år med start den sidste uge af juni i All England Lawn Tennis & Croquet Club i London. Turneringen er også den ældste Grand Slam-turnering og blev først afgjort i 1877.

Vil du være med og se verdens bedste mandlige og kvindelige tennisspillere konkurrere om sæsonens mest eftertragtede titel? Vi har billetterne til Wimbledon i London.