Liverpool FC billetter

Køb billetter til Liverpool FC med eller uden hotel

Om vores rejser & billetter til Liverpool FC


Vi er autoriseret forhandler af billetter til Liverpool FC på Anfield Road og garanterer altid ti (10) billetter/siddepladser tilsammen. Hos os kan du vælge mellem at købe kun Liverpool FC billetter eller pakker med hotel. Når du har valgt din kamp, kan du læse mere om hvilke billetkategorier vi tilbyder, hvad som er inkluderet og om hvordan levering af kampbilletter sker.

Køb officielle billetter til Liverpool FC og oplev atmosfæren når et af de bedste holden i Premier League frelser sine supportere før et fuldsat Anfield. Liverpool kan ha en af verdens mest mytiske arenaer som sin hjemmebane og det finds få oplevelser som kan konkurrere med den der du sidder bænket på The Kop og synger med til You’ll Never Walk Alone. Du er i selskab af 53 000 andre supportere som også har købt billetter til Liverpool FC. Vælg din kamp her.

Find din rejse


Ingen rejser tilgængelige lige nu

Oplev Liverpool FC på Anfield Road


Køb billetter til Liverpool FC hos Olkaexpress.dk


Køb dine kampbilletter til Liverpool FC og Anfield Road gennem Olkaexpress.dk. Vi har muligheden at tilbyde flere ulige billettkategorier inkl. Hospitality med mad og drikke. Vores rekommendation for bedste pris er at være ude i god tid til de større kamperne – som eksempelvis Merseyside-derbyet mod Everton og kamperne mod Manchesterholdene. Hos os kan I vælge at købe kun kampbillet eller en komlett pakkerejse med hotel.

Vi har tilfredse rejsende!


Loading...