Chelsea billetter

Køb billetter til Chelsea med eller uden hotel

Om vores rejser & billetter til Chelsea FC


Vi er autoriseret forhandler af billetter til Chelsea FC på Stamford Bridge og garanterer altid ti (10) billetter/siddepladser tilsammen. Hos os kan du vælge mellem at købe kun Chelsea billetter eller pakker med hotel. Når du har valgt din kamp, kan du læse mere om hvilke billetkategorier vi tilbyder, hvad som er inkluderet og om hvordan levering af kampbilletter sker.

Køb officielle billetter til Chelsea og oplev atmosfæren når Chelsea spiller på sin hjemmearena, Stamford Bridge. At få opleve holdet entre fodboldbanen med mere end 40 000 supportere på tribunerne er en oplevelse udover det vanlige. Mange af Chelseas hjemmekamper mod andre storklubber, såsom Arsenal, Tottenham, Liverpool FC og de to holdene fra Manchester sælger raskt. Vil du få muligheden at opleve Chelsea på hjemmebane? Book din fodboldbillet til Chelsea her.

Find din rejse


Ingen rejser tilgængelige lige nu

Oplev Chelsea på Stamford Bridge


Køb billetter til Chelsea hos Olkaexpress.dk


Køb billetter til Chelsea på Stamford Bridge på Olkaexpress.dk. Vi tilbyder flere officielle alternativ på langsiden inkl. Hospitality med mad og drikke. Vores rekommandation er at være ude god tid til store kampe som møderne mellem eksempelvis Arsenal og Manchester United der det hurtigt bliver udsolgt. Hos os køber I kun kampbilletter eller en komplett pakke med hotel.

Vi har tilfredse rejsende!


Loading...