FC Barcelona billetter

Køb billetter til FC Barcelona med eller uden hotel

Om vores rejser & billetter til FC Barcelona

Vi tilbyder officielle billetter til FC Barcelona på Spotify Camp Nou. Hos os kan I vælge mellem at købe kun FC Barcelona billetter eller pakker med hotel. Når du har valgt din kamp, kan du læse mere om hvilke billetkategorier vi tilbyder, hvad som er inkluderet og om hvordan levering af kampbilletter sker.

Køb officielle billetter til FC Barcelona og oplev atmosfæren på Europas største arena. Spotify Camp Nou tar imod over 96 000 tilskuere, der får hele arenaen at koge når et af verdens bedste fodboldhold entrer fodboldbanen. FC Barcelonas hjemmekampe er skikkeligt populære, men billetterne sælger slut ekstra raskt til det hete Barcelona-derbyet, der FC Barcelona tager imod den lokale konkurrenten Espanyol, samt til El Clasico da modstandet består af Real Madrid. Sikre dine billetter til FC Barcelona på Spotify Camp Nou her.

Oplev FC Barcelona på Spotify Camp Nou

Køb billetter til FC Barcelona hos Olkaexpress.dk

Køb dine kampbilletter til FC Barcelona gennem Olkaexpress.dk. Vi er autoriserede forhandlere af billetter til FC Barcelona på Spotify Camp Nou og formidler tusindvis billetter hvert år. Vi tilbyder mange ulige sorters billetter på kortside og langside med mulighed til Hospitality inkl. mad og drikke til alle FC Barcelonas kampe i La Liga. Til El Clasico, årets kamp mod Real Madrid, gælder det at være ude i god tid for at sikre din kampbillet eller komplette pakkerejse med hotel.

Kan du ikke finde den kamp eller billetter, du leder efter? Vi kan have andre pakker og fodboldrejser til FC Barcelona til rådighed på Olka.dk.

Vi har tilfredse rejsende!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.