Flybetingelser

BETINGELSER VED KØB AF PAKKEREJSE INKL. HOTEL & FLYVNING

Ved ændring af kampen, der medfører, at kampen spilles uden for de bookede fly- og hoteldatoer, gælder følgende:

Hvis kunden har booket fly og hotel med OLKA, flytter vi fly- og hoteldatoerne, så de passer til den nye kampdato. Bemærk, at justering af fly- og hoteldatoer ikke sker automatisk, og kunden skal bekræfte de nye datoer til OLKA. Eventuelle prisforskelle på fly og hotel på grund af nye datoer påhviler kunden (medmindre du tegner OLKA's "forsikring ved kampflytning").

I sjældne tilfælde kan du risikere, at kampdatoen ændres, og/eller rejseperioden skal justeres/ændres, da kampen/kampene aldrig fastlægges med 100% sikkerhed. Hvis dette sker, kan du ikke fortryde købet eller annullere det (og få en refusion) eller ombytte det til en anden kamp. Bookede pakker kan ikke annulleres. Der er mulighed for at tegne forsikring mod kampflytning. Forsikringen betyder, at OLKA dækker alle omkostninger i forbindelse med ændring/forlængelse af opholdet på hotel & fly, der er booket gennem OLKA.

Hvis du ikke benytter udrejsen af din bookede flyrejse, betragtes dette som et "no-show", hvilket automatisk fører til, at hjemrejsen bliver annulleret af flyselskabet.
Flyafsnittene på din billet skal følges i rækkefølge, og hvis du ikke benytter billetten til et specifikt afsnit, vil alle resterende flyvninger på billetten blive annulleret.

Ved at markere godkender du, at du er opmærksom på denne ansvarsfraskrivelse.


Navn som i pas
Husk også at angive navn som i passet. Det er normalt ikke muligt at ændre navn på flybilletterne uden ekstra omkostninger, og i de fleste tilfælde er det heller ikke muligt at få en refusion ved eventuel annullering.

Anbefaling
Vores anbefaling ved booking af fodboldrejser til England, Tyskland, Spanien, Frankrig, Portugal og Italien er at booke fra fredag til mandag for weekendkampe, da spilledagen kan ændres op til den sidste uge. Nogle kampe kan også flyttes til fredag og mandag. Vi hjælper med at booke ekstra nætter, hvis kampen flyttes. Ekstra omkostninger påhviler kunden. Kampe midt i ugen, der er planlagt til tirsdag eller onsdag, kan spilles tirsdag, onsdag eller torsdag. Vores anbefaling er at rejse tirsdag til fredag.

Indtjekning
De fleste flyselskaber tilbyder online indtjekning. Nogle flyselskaber opkræver et gebyr, hvis du ikke tjekker ind online og i stedet checker ind i lufthavnen. For online indtjekning skal du indtaste din flyreservation reference og dit efternavn eller e-mail. Online indtjekning åbner normalt 24 timer før afgang og lukker 1 time før afgang. Hvis du vil reservere en plads eller ekstra bagage, skal du primært kontakte flyselskabet. Det er dit eget ansvar som rejsende at være i lufthavnen i god tid før afgang. Du kan finde information på flyselskabets egen hjemmeside vedrørende regler for din rejse.

ID-dokumenter
Det er dit eget ansvar som rejsende at sikre dig, at du har de nødvendige rejse-dokumenter til gennemførelse af rejsen, såsom gyldigt pas, nationalt ID-kort og visum. Passet skal være gyldigt i hele rejsens varighed. Mange lande kræver desuden, at passet er gyldigt mindst seks måneder efter datoen for hjemrejse.