Atlético Madrid billetter

Køb billetter til Atlético Madrid med eller uden hotel

Om vores rejser & billetter til Atlético Madrid


Vi tilbyder billetter til Atlético Madrid på Estadio Wanda Metropolitano. Hos os kan I vælge mellem at købe kun Atlético Madrid billetter eller pakker med hotel. Vid køb af flere Atlético Madrid billetter garanterer vi mindst tre pladser i en række – ingen pladser er nogensinde singelpladser. Køber I eksempelvis fire billetter kan pladserne som dårligst være anbragt 2+2. Når du har valgt din kamp, kan du læse mere om hvilke billetkategorier vi tilbyder, hvad som er inkluderet og om hvordan levering af kampbilletter sker.

Køb officielle billetter til Atlético Madrid og oplev atmosfæren når Estadio Wanda Metropolitano fyldes med hengivne supportere. Atlético Madrid er den klub i verden med flest registrerede betalende supportere. Det rører sig om ikke mindre end 65 000 indehavere af sæsonbilletter, det vil sige næsten en helt fuldsat arena. Derbi del Madrideño drager altid fuldsatte tribuner og billetterne til mødet mellem Atlético Madrid og Real Madrid er skikkeligt populære. Du finder alle vores kampe og billetter her.

Find din rejse


Ingen rejser tilgængelige lige nu

Oplev Atlético Madrid på Estadio Wanda Metropolitano


Køb billetter til Atlético Madrid hos Olkaexpress.dk


Køb dine kampbilletter til Atlético Madrid på Estadio Wanda Metropolitano gennem Olkaexpress.dk. Vi tilbyder billetter på kortside og langside og har i de fleste fald også Hospitality-alternativ tilgængelige. Til kamperne mod Real Madrid og FC Barcelona rekommanderer vi at I er ude i god tid for at få bedste pris. Hos os køber di kun kampbillet eller en komplett pakkerejse med hotel.

Vi har tilfredse rejsende!


Loading...