Atlético Madrid billetter

Køb billetter til Atlético Madrid med eller uden hotel

Om vores rejser & billetter til Atlético Madrid

Vi tilbyder officielle billetter til Atlético Madrid på Estadio Wanda Metropolitano. Hos os kan I vælge mellem at købe kun Atlético Madrid billetter eller pakker med hotel. Når du har valgt din kamp, kan du læse mere om hvilke billetkategorier vi tilbyder, hvad som er inkluderet og om hvordan levering af kampbilletter sker.

Køb officielle billetter til Atlético Madrid og oplev atmosfæren når Estadio Wanda Metropolitano fyldes med hengivne supportere. Atlético Madrid er den klub i verden med flest registrerede betalende supportere. Det rører sig om ikke mindre end 65 000 indehavere af sæsonbilletter, det vil sige næsten en helt fuldsat arena. Derbi del Madrideño drager altid fuldsatte tribuner og billetterne til mødet mellem Atlético Madrid og Real Madrid er skikkeligt populære. Du finder alle vores kampe og billetter her.

Oplev Atlético Madrid på Estadio Wanda Metropolitano

Køb billetter til Atlético Madrid hos Olkaexpress.dk

Køb dine kampbilletter til Atlético Madrid på Estadio Wanda Metropolitano gennem Olkaexpress.dk. Vi tilbyder billetter på kortside og langside og har i de fleste fald også Hospitality-alternativ tilgængelige. Til kamperne mod Real Madrid og FC Barcelona rekommanderer vi at I er ude i god tid for at få bedste pris. Hos os køber di kun kampbillet eller en komplett pakkerejse med hotel.

Kan du ikke finde den kamp eller billetter, du leder efter? Vi kan have andre pakker og fodboldrejser til Atletico Madrid til rådighed på Olka.dk.

Vi har tilfredse rejsende!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.