Manchester City billetter

Køb billetter til Manchester City med eller uden hotel

Om vores rejser & billetter til Manchester City

Vi er autoriseret forhandler af billetter til Manchester City på Etihad Stadium. Hos os kan du vælge mellem at købe kun Manchester City billetter eller pakker med hotel. Når du har valgt din kamp, kan du læse mere om hvilke billetkategorier vi tilbyder, hvad som er inkluderet og om hvordan levering af kampbilletter sker.

Køb officielle billetter til Manchester City og oplev stemningen på et fuldsat Etihad Stadium. Manchester City er klubben, der har givet den lokale konkurrenten Manchester United en skikkelig udfordring i hvilken som er Manchesters bedste klub. Holdet har en supporterskare som ser til at de 48 000 pladserne inde på Etihad Stadium fyldes til bredden. Det finds få oplevelser, der kan konkurrere med den atmosfær som indfinner sig under Manchester-derbyet. Dine billetter finder du her.

Oplev Manchester City på Etihad Stadium

Køb billetter til Manchester City hos Olkaexpress.dk

Køb dine kampbilletter til Manchester City på Etihad Stadium gennem Olkaexpress.dk. Vi tilbyder flere officielle billetkategorier på langsiden, bl.a. Lounge 93:30 og The Tunnel Club som er Hospitality-billetter inkl. mad og drikke. Vi har selvfølgeligt også kun billetter til det attraktive Manchesterderbyet. Hos os køber Iet og glat kun kampbilletter eller en pakkerejse med hotel.

Kan du ikke finde den kamp eller billetter, du leder efter? Vi kan have andre pakker og fodboldrejser til Manchester City til rådighed på Olka.dk.

Vi har tilfredse rejsende!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.