Belgiens F1 - Spa

Køb billetter til Belgiens Formel 1 i Spa med eller uden hotel

Om vores rejser & billetter til Belgiens F1 - Spa

Vi tilbyder officielle billetter til Belgiens GP på Circuit de Spa-Francochamps. Hos os kan I vælge mellem at købe kun billetter til Belgiens GP i Spa eller pakker med hotel. Når du har valgt din race, kan du læse mere om hvilke billetkategorier vi tilbyder, hvad som er inkluderet og om hvordan levering af F1-billetter sker.

Belgiens Formel 1 kørtes for den første gang 1925 og finder sted i byen Spa-Francorchamps. Foruden at byen er kendt for at have en af de bedste Formel 1-banerne, er den også kendt for sit vand. Romerne var først med at finde vandkilderne her og folk besøger end i dag byen på jagt efter hydroterapi. Liege og Brussel ligger kun 40 minutters respektive to timers køretur fra banen, hvilket gør at det finds noget for alle rundt Belgiens Grand Prix.

Oplev Belgiens Formel 1 på Circuit de Spa-Francorchamps

Køb billetter til Belgiens Formel 1 hos Olkaexpress.dk

Køb billetter til Belgiens Formel 1 i Spa hos Olkaexpress.dk. Vi tilbyder samtlige billetkategorier til dette spennende race inklusive Hospitality. Uanset du vil købe kun F1-billetter til Belgiens GP eller pakker med hotel så opfyller vi dine ønskemål.

Vi har tilfredse rejsende!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.