Manchester United billetter

Køb billetter til Manchester United med eller uden hotel

Om vores rejser & billetter til Manchester United

Vi er autoriseret forhandler af billetter til Manchester United på Old Trafford. Hos os kan du vælge mellem at købe kun Manchester United billetter eller pakker med hotel. Når du har valgt din kamp, kan du læse mere om hvilke billetkategorier vi tilbyder, hvad som er inkluderet og om hvordan levering af kampbilletter sker.

Køb officielle billetter til Manchester United og oplev stemningen når Old Trafford fylds med næsten 75 000 fans. Klubben har verdens største supporterskare så det forvåner vel ikke nogen at holdet stadigt spiller før fulde tribuner? Rivaliteden mod det lokale holdet Manchester City når sin top under derbyet, der er den absolut mest populære kampen. Sikre dine pladser på tribunerne og vælg blandt vores billetter til Manchester Uniteds alle kampe på Old Trafford her.

Oplev Manchester United på Old Trafford

Køb billetter til Manchester United hos Olkaexpress.dk

Køb dine billetter til Manchester United på Old Trafford gennem Olkaexpress.dk. Vi tilbyder kampbilletter i flere ulige kategorier, både på kortside, langside og Hospitality inkl. mad og drikke. Billetter til Manchester Uniteds kampe er svært eftertragtede men vi har billetter til alle kampe i Premier League inkl. det hotte derbyet mot Manchester City. Hos os vælger I selv hvis I vil købe kun kampbillet eller en komplett pakkerejse med hotel.

Kan du ikke finde den kamp eller billetter, du leder efter? Vi kan have andre pakker og fodboldrejser til Manchester United til rådighed på Olka.dk.

Vi har tilfredse rejsende!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.