Ligue 1 - Billetter og hoteller

Oplev fodbold i Frankrig med OLKA Express - din officielle forhandler af billetter til Ligue 1. OLKA Express er eksperter i fodboldrejser og leverer kampbilletter til alle større ligaer i Europa, såsom Ligue 1. Uanset om du vil kombinere en romantisk weekend i Paris med at se PSG på Parc de Princes, nyd havet og den franske riviera og se klubber som AS Monaco eller Marseille eller mærk atmosfæren fra klassiske hold som Lyon eller Lille, vi kan hjælpe dig med din kampbillet.

Frankrigs bedste fodboldhold, Ligue 1, er blevet mere og mere populært i løbet af det seneste årti og ikke mindst – tættere og tættere på stjerner. På en fodboldrejse til Frankrig får du det bedste fra to verdener, hvor du kombinerer højklasses fodbold og elektrisk atmosfære med et kulturrigt land med et fantastisk køkken.

Vent ikke - sikre dig din billet til din næste fodboldrejse til Frankrig i dag på OLKA Express - vi har fodboldbilletter til Ligue 1.

Køb billetter til Ligue 1 hos Olkaexpress.dk

Køb Ligue 1 billetter og se store franske hold som Paris Saint-Germain. OLKA Sportsrejser formidler hvert år hundredvis billetter og til Ligue 1 tilbyder vi billetter i flere ulige kategorier inkl. Hospitality. Uanset du vil købe kun billetter til en Ligue 1 kamp eller en komplett fodboldrejse med hotel så har vi et tilbud som vil passe dig.

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.