Bayern München billetter

Køb billetter til Bayern München med eller uden hotel

Om vores rejser & billetter til Bayern München


Vi tilbyder billetter til Bayern München på Allianz Arena. Hos os kan du vælge mellem at købe kun Bayern München billetter eller pakker med hotel. Vi kan kun garantere to pladser i rad. Køber I eksempelvis fire billetter kan pladserne som dårligst være anbragt 2+2. Vore priser til Bayern München er baserede på billetter i par om to (2). Ved køb af tre (3) billetter kan vi ikke garantere alle billetter tilsammen. Mod et mindre tillæg ved ujævnt antal kan vi dog ordne med billetter tillsammen. Kontakt os for mere information. Når du har valgt din kamp, kan du læse mere om hvilke billetkategorier vi tilbyder, hvad som er inkluderet og om hvordan levering af kampbilletter sker.

Køb officielle billetter til Bayern München og se et af Europas medst stjernspækkede hold spille på Allianz Arena med plads for over 71 000 tilskuere. Allianz Arena har en arkitektur som skaber en helt mageløs stemning inde på arenaen. Som indehaver af rekordet for flest antal ligatitler gør dem, tilsammen med fremgangene i Champions League, til den decideret medst fremgangsrige fodboldklubben i Tyskland. Du sikrer dine billetter til Bayern Münchens hjemmekampe her.

Find din rejse


Ingen rejser tilgængelige lige nu

Oplev Bayern München på Allianz Arena


Køb billetter til Bayern München hos Olkaexpress.dk


Køb dine kampbilletter til Bayern München gennem Olkaexpress.dk. Vores billetter til Bayern München sendes altid til jeres hotel dagen før kampstart og du kan derfor føle dig tryg med dit køb. Uanset du vil booke en pakkerejse med indkvartering eller kun kampbilletter så tilpasser vi rejsen efter dine ønskemål.

Vi har tilfredse rejsende!