Paris Saint-Germain billetter

Køb billetter til Paris Saint-Germain med eller uden hotel

Om vores rejser & billetter til Paris Saint-Germain


Vi er autoriseret forhandler af billetter til Paris Saint-Germain på Parc des Princes og garanterer altid ti (10) billetter/siddepladser tilsammen. Hos os kan du vælge mellem at købe kun PSG billetter eller pakker med hotel. Under fligen ”Billetinformation & Arenaskitse” længere ned på siden, kan du læse mere om hvilke billetkategorier vi tilbyder, hvad som er inkluderet og om hvordan levering af kampbilletter sker.

Køb officielle billetter til Paris Saint-Germain og oplev stemningen på et fuldsat Parc des Princes. Klubben blev grundlagt så sent som 1970, men er en af de største klubberne i Ligue 1, tillige den største klubben i Paris. Når PSG spiller mod erkerivalen Olympique de Marseille i det populære Le Classique højer de franske fansen pulsen inde på arenaen til en niveau som nærmest kan lignes ved hjertebanken. Du som vil købe billetter til PSG finder alle deres hjemmekampe her.

Find din rejse


Ingen rejser tilgængelige lige nu

Oplev Paris Saint-Germain på Parc des Princes


Køb billetter til Paris Saint-Germain hos Olkaexpress.dk


Køb dine kampbilletter til Paris Saint-Germain let og glat gennem Olkaexpress.dk. Vi har billetter til alle Paris Saint-Germains kampe i Ligue 1. Uanset du vil booke en pakkerejse med indkvartering eller kun kampbilletter så tilpasser vi rejsen efter dine ønskemål.

Vi har tilfredse rejsende!


Loading...