PSG-billetter

Køb billetter til Paris Saint-Germain med eller uden hotel

Om vores rejser & billetter til Paris Saint-Germain

Vi er autoriseret forhandler af billetter til Paris Saint-Germain på Parc des Princes. Hos os kan du vælge mellem at købe kun PSG billetter eller pakker med hotel. Når du har valgt din kamp, kan du læse mere om hvilke billetkategorier vi tilbyder, hvad som er inkluderet og om hvordan levering af kampbilletter sker.

Køb officielle billetter til Paris Saint-Germain og oplev stemningen på et fuldsat Parc des Princes. Klubben blev grundlagt så sent som 1970, men er en af de største klubberne i Ligue 1, tillige den største klubben i Paris. Når PSG spiller mod erkerivalen Olympique de Marseille i det populære Le Classique højer de franske fansen pulsen inde på arenaen til en niveau som nærmest kan lignes ved hjertebanken. Du som vil købe billetter til PSG finder alle deres hjemmekampe her.

Oplev Paris Saint-Germain på Parc des Princes

Køb billetter til Paris Saint-Germain hos Olkaexpress.dk

Køb dine kampbilletter til Paris Saint-Germain let og glat gennem Olkaexpress.dk. Vi har billetter til alle Paris Saint-Germains kampe i Ligue 1. Uanset du vil booke en pakkerejse med indkvartering eller kun kampbilletter så tilpasser vi rejsen efter dine ønskemål.

Kan du ikke finde den kamp eller billetter, du leder efter? Vi kan have andre pakker og fodboldrejser til Paris Saint-Germain til rådighed på Olka.dk.

Vi har tilfredse rejsende!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.