Om OLKA

OLKA Sportsrejser er Skandinaviens ledende arrangør af sportsrejser med over 40 år i branchen

Vi kan dette her med sport


OLKA Sportsrejser er en af Skandinaviens største sportsrejsearrangører og vi har været virksomme i rejsebranchen siden sluttet af 1970'erne. Vi arrangerer ikke kun fodboldrejser, NHL-rejser og Formel 1-rejser, men også træningslejre og cupper for idrætsklubber i hele Skandinavien samt konferencerejser og rejser til andre store idrætsarrangementer som EM og VM i ulige sporter.

Book trygt & sikkert med OLKA


Når du booker din rejse på OLKA Express kan du føle dig tryg. Vi stiller lovbestemt rejsegaranti hos Kammarkollegiet for at vores rejsende ska kunne få en faldskærm ved afbrudt eller instælld rejse. Vi stiller en af branchens højeste rejsegarantier - en rigtig bra faldskærm med andre ord. Her kan du læse mere om hvad det indebærer.

Vi er medlemmer i SRF


Som medlemmer i SRF (Svenska Resebyråföreningen) giver vi jer den tryghed som følger med medlemskabet; vi følger deres direktiv, aftale og rejsevilkår. For dig som rejsende indebærer det en enorm tryghed, ungefær som at have alle supportere i ryggen.

Døgnet-rundt-service året rundt


Vi hjælåer jer ikke kun inden rejsen, vi finds også tilgængelige med vor service på vores journummer under hele rejsen - døgnet rundt. Dersom det opstår problem eller noet andet uforudset under rejsen finds vi et telefonsamtale bort for at hjælpe jer at løse eventuelle bekymringer.

Vi har fornøjede rejsende


Vi har fornøjede rejsende og mange af dem er returnerende. En bedre kvittering end så kan vi ikke få på at vi giver en god service og en høj standard på vores tjenester og produkter. Her kan du læse mange af vores rejsendes egne ord om hvordan deres oplevelse med os har været.

Her finds vi


OLKA Sportresor AB
Norra Allégatan 2
413 02  GÖTEBORG

70 31 00 94
info@olkaexpress.se

VAT nr: SE556501360301