Juventus billetter

Køb billetter til Juventus med eller uden hotel

Om vores rejser & billetter til Juventus


Vi tilbyder officielle billetter til Juventus på Juventus Stadium og garanterer mindst fire (4) billetter/siddepladser tilsammen - ingen pladser er nogensinde singelpladser. Hos os kan I vælge mellem at købe kun Juventus billetter eller pakker med hotel. Når du har valgt din kamp, kan du læse mere om hvilke billetkategorier vi tilbyder, hvad som er inkluderet og om hvordan levering af kampbilletter sker.

Køb officielle billetter til Juventus og oplev Italiens mest fremgangsrige hold inde på Juventus Stadium, der rummer mere end 41 000 supportere. Kampe mod storklubber, såsom Inter, AS Roma og AC Milan er ekstra populære og du kan regne med at stemningen inde på arenaen når nye højder. Se til at sikre en fodboldoplevelse som du sent kommer at glemme. Her finder du billetter til Juventus alle kampe på hjemmebane.

Find din rejse


Ingen rejser tilgængelige lige nu

Oplev Juventus på Juventus Stadium


Køb billetter til Juventus hos Olkaexpress.dk


Køb dine kampbilletter til Juventus let og glat gennem Olkaexpress.dk. Vi tilbyder billetter på både kort- og langside samt Hospitality inkl. mad og drikke. Uanset du vil booke en pakkerejse der indkvartering er inkluderet eller kun kampbilletter så tilpasser vi rejsen efter dine ønskemål.

Vi har tilfredse rejsende!