Ungarns F1 - Budapest

Køb billetter til Ungarns Formel 1 i Budapest med eller uden hotel

Om vores rejser & billetter til Ungarns F1 - Budapest

Vi tilbyder officielle billetter til Ungarns GP på Hungaroring. Hos os kan I vælge mellem at købe kun billetter til Ungarns GP i Budapest eller pakker med hotel. Når du har valgt din race, kan du læse mere om hvilke billetkategorier vi tilbyder, hvad som er inkluderet og om hvordan levering af F1-billetter sker.

Hungaroring Circuit ligger 19 kilometer fra Budapest og er udvidet i en stor dal, hvilket indebærer at du som tilskuer kan se hele 80 procent af banen. Banen er trang, kurvet og bliver ofte støvet, hvilket skaber et udfordrende og professionelt race der alt kan ske. År 1986 blev dette stedet for den første Grand Prix-konkurrencen bagom jerntæppet. Nogle mener at Hungaroring er snarlig Circuit de Monaco takket være sine trange og slingrende kurver.

Oplev Ungarns Formel 1 på Hungaroring

Køb billetter til Ungarns Formel 1 hos Olkaexpress.dk

Køb billetter til Ungarns Formel 1 i Budapest hos Olkaexpress.dk. Vi tilbyder samtlige billetkategorier til dette spennende race inklusive Hospitality. Uanset du vil købe kun F1-billetter til Ungarns GP eller pakker med hotel så opfyller vi dine ønskemål.

Vi har tilfredse rejsende!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.