AS Roma billetter

Køb billetter til AS Roma med eller uden hotel

Om vores rejser & billetter til AS Roma


Vi tilbyder officielle billetter til AS Roma på Stadio Olimpico og garanterer alle billetter/siddepladser tilsammen. Hos os kan I vælge mellem at købe kun Roma billetter eller pakker med hotel. Når du har valgt din kamp, kan du læse mere om hvilke billetkategorier vi tilbyder, hvad som er inkluderet og om hvordan levering af kampbilletter sker.

Køb officielle billetter til AS Roma og oplev atmosfæren inde på Stadio Olimpico. Arenaen deles tilsammen med den lokale konkurrenten SS Lazio, der også udgør modstandet i Derby della Capitale. Kampen drager fulde tribuner og arenaen fyldes da med 70 000 supportere som alle bidrager til at skabe årets medst emotionelle kamp. Her finder du billetter til AS Romas hjemmekampe på Stadio Olimpico – vælg hvilken kamp du vil se og sikre en fodboldoplevelse udover det vanlige.

Find din rejse


Ingen rejser tilgængelige lige nu

Oplev AS Roma på Stadio Olimpico


Køb billetter til AS Roma hos Olkaexpress.dk


Køb dine kampbilletter til AS Roma i Serie A hos Olkaexpress.dk. Vi tilbyder officielle alternativ på både kortside og langside. Vi tilbyder også Hospitality inkl. mad og drikke. Oplev AS Roma på et kogende Stadio Olimpico i derbyet mod SS Lazio eller i nogle af de andre storkamperne med udsolgte tribuner. OLKA Sportsrejser har billetter til AS Romas alle kampe og du væer selv hvis du vl købe kun kampbillet eller en komplett pakkerejse inkl. hotel.

Vi har tilfredse rejsende!