Spaniens F1 - Barcelona

Køb billetter til Spaniens Formel 1 i Barcelona med eller uden hotel

Om vores rejser & billetter til Spaniens F1 - Barcelona

Vi tilbyder officielle billetter til Spaniens GP på Circuit de Barcelona-Catalunya. Hos os kan I vælge mellem at købe kun billetter til Spaniens GP i Barcelona eller pakker med hotel. Når du har valgt din race, kan du læse mere om hvilke billetkategorier vi tilbyder, hvad som er inkluderet og om hvordan levering af F1-billetter sker.

Spaniens Grand Prix er en af de rigtig populære arrangementerne i Formel 1 og i og med at den finder sted i verdensmetropolen Barcelona, sælger billetterne ofte slutt raskt. Circuit de Catalumnya ligger nogle mil udenfor selv Barcelona og fungerer som hjemmebane for mange av staldene. Her kørs tester af årets biler, hvilket gør at førerene kan denne bane bedre end nogen anden - en bidragende faktor som gør at kampen om en første plads blir end mere spændende.

Oplev Spaniens Formel 1 på Circuit de Barcelona-Catalunya

Køb billetter til Spaniens Formel 1 hos Olkaexpress.dk

Køb billetter til Spaniens Formel 1 i Barcelona hos Olkaexpress.dk. Vi tilbyder samtlige billetkategorier til dette spennende race inklusive Hospitality. Uanset du vil købe kun F1-billetter til Spaniens GP eller pakker med hotel så opfyller vi dine ønskemål.

Vi har tilfredse rejsende!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.