Hertha Berlin billetter

Køb billetter til Hertha Berlin med eller uden hotel

Om vores rejser & billetter til Hertha Berlin

Vi tilbyder officielle billetter til Hertha Berlin på Olympiastadion. Hos os kan I vælge mellem at købe kun Hertha Berlin billetter eller pakker med hotel. Når du har valgt din kamp, kan du læse mere om hvilke billetkategorier vi tilbyder, hvad som er inkluderet og om hvordan levering af kampbilletter sker.

Køb officielle billetter til Hertha Berlin og oplev stemningen inde på Olympiastadion når Hertha Berlin spille sine hjemmekampe. Arenaen har en kapacitet for over 76 000 tilskuere og er kvalificeret som en femstjerners fodboldarena af UEFA. Kampe mod hold som Bayern München og Borussia Dortmund er ekstra populære og sælger vanligvis raskt. Vil du opleve Hertha Berlin på et fuldsat Olympiastadion? Her finder du alle vores billetter til Hertha Berlins hjemmekampe i Bundesliga.

Oplev Hertha Berlina på Olympiastadion

Køb billetter til Hertha Berlin hos Olkaexpress.dk

Køb dine kampbilletter til Hertha Berlin let og glat gennem os. Vi tilbyder billetter på både kort- og langside samt Hospitality inkl. mad og drikke. Uanset du vil booke en pakkerejse der indkvartering er inkluderet eller kun kampbilletter så tilpasser vi reisen efter jeres ønskemål.

Vi har tilfredse rejsende!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.